eur:
392.87
usd:
366.34
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Kovács Koko István olimpiai, amatőr és profi világbajnok ökölvívó, a segélyszervezet jószolgálati nagykövete a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Országos Koordinációs és Önkéntesképző Központjában tartott sajtótájékoztatón Budapesten 2017. december 3-án. Advent első vasárnapján elindult az Ökumenikus Segélyszervezet országos adománygyűjtő akciója, amelynek bevételéből egész évben segítik a rászorulókat.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Kovács Koko István újra apa lesz

A mindent megnyert bokszlegenda már Svájcban él, második gyermeküket várják feleségével.

Negyedszer is édesapa lesz Kovács Kokó István. Az olimpiai bajnok ökölvívó március óta Svájcban él családjával, második feleségével Garami Katalinnal, valamint négyéves fiukkal, Zalánnal. Hamarosan azonban tovább bővül a család, erről Koko egy Facebook-bejegyzésben ír:

„5 év! 5 éve fogtam meg először a kezed, és ahelyett hogy a Király Gabi búcsúmérkőzésén fagyoskodtunk volna, egy kihalt kisvendéglőben megbeszéltük az előttünk álló 40 évet.
Alig másfél évvel később már hárman voltunk kettesben, ma pedig már egy újabb csodára várunk türelmesen…”

Az ökölvívó minap a Borsnak is elárult részleteket a közelgő gyermekáldásról: „Február vége, március eleje a dátum. Annyit tudunk, hogy fiúcska érkezik” – fogalmazott a búlvárlapnak Kovács Koko István.

„A kicsi, a negyedik gyermekem. A két nagy, akik az első házasságomban születtek, otthon maradtak Magyarországon. Zalán, aki már négy éves, nagyon élvezi az életet, és képzeljék el, itt (Svájc) már iskolába jár. Angolul és franciául folyik az oktatás. A munkámhoz én az angolt használom, a német is jól megy, de be kell vallanom, hogy a francia olyan messze van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Jó, ha tíz szót tudok, de ez itt nem gond” – tette hozzá.

Az olimpiai bajnok ökölvívó arra is kitért, hogy szeretnék a karácsonyi ünnepeket munka nélkül, békében és szeretetben tölteni. Arra készülnek, hogy az Egyesült Államokban ünnepelnek, hogy aztán visszatérve svájci otthonukba, várhassák a kis jövevényt.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×