eur:
389.45
usd:
364.63
bux:
68057.59
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Match ball lying on the parquet near 9 m line.
Nyitókép: Dziurek/Getty Images

Megvan a Tatabánya új vezetőedzője

Tombor Csaba a nyártól veszi át a csapatot.

Jövő nyártól Tombor Csaba lesz a Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője.

A játékosként 45-szörös válogatott Tombor jelenleg a Fejér-B.Á.L. Veszprém szakvezetőjeként dolgozik, de már bejelentette, hogy az idény végén az egyik riválishoz távozik.

"Nagyon sajnáljuk, hogy így döntött, hiszen az elmúlt két és fél évben remek munkát végzett nálunk. Egyben büszkék is lehetünk, hogy az első osztályba épphogy belecsöppent csapatunkból nemcsak játékosokat, de edzőket is szerződtetnek az ellenfelek. Ezzel is bizonyosodott, hogy nálunk kiváló szakmai munka folyik" – nyilatkozta Éles József klubtulajdonos.

Hozzátette: egyértelmű, hogy klubjuk anyagi kondícióival nem tudják megtartani a legjobbjaikat, de ez természetes, elfogadott dolog az élsportban.

Éles elmondta: jelenleg három edzővel vannak tárgyalásban, vagyis hamarosan megtalálhatják Tombor Csaba utódját.

Az Európa-liga csoportkörében is szereplő Tatabánya korábbi vezetőedzője, Vladan Matics október 23-án távozott, a november 2-án kinevezett szerb Dragan Djukic szerződése a mostani szezon végéig szól.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×