eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Az aranyérmes Milák Kristóf a férfi 200 méteres pillangóúszás eredményhirdetésén a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizesközpontban 2021. július 28-án. A magyar úszó új olimpiai csúccsal, 1:51.25 perccel nyert.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Milák Kristóf beszélt az új helyzetéről

Virth Balázs az új edzője az olimpiai és világbajnok, világcsúcstartó úszónak.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

A 21 éves klasszis múlt csütörtökön jelentette be, hogy nyolc év után elválnak útjaik Selmeci Attilával, és a világbajnok Kapás Boglárkát is felkészítő Virth Balázzsal dolgozik tovább.

A 200 méter pillangón Tokióban aranyérmes világcsúcstartó az M1 aktuális csatornának arról beszélt, szoknia kell még a helyzetet, a sportszakmai tervekkel kapcsolatban már egyeztettek, mit szeretnének mindketten, és megtalálták a kompromisszumot, ugyanakkor ha neki bármi problémája lenne, akkor azt meg tudják beszélni a folytatásban is. Hozzátette, pont egy ilyen kapcsolatot keresett, ilyen társaságban találja meg magát a legjobban.

Milák Kristóf megjegyezte, természetesen a hosszú távú cél a párizsi olimpia, amely szerencsére már csak három évre van, míg idén az év vége lesz első sorban feszített tempójú, ugyanis

az októberi budapesti világkupát követően novemberben a kazanyi rövid pályás Európa-bajnokságon, majd az országos bajnokságon, decemberben pedig a világbajnokságon – mindegyik 25 méteres medencében – is vízbe ugrik.

Virth Balázsról szólva Milák megjegyezte, a mostani időszak arról szól, hogy emberileg és szakmailag is megismerjék egymást, s hogy megtudják, miképpen lehetne őt előrébb vinni.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×