eur:
394.93
usd:
370.73
bux:
65394.97
2024. április 19. péntek Emma
Lionel Messi, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub volt játékosa megérkezik párizsi szállodájához 2021. augusztus 10-én. Messi a Paris Saint-Germain francia labdarúgóklubbal ír alá szerződést. A 34 éves Lionel Messi 21 év után hagyta el az FC Barcelonát, miután a barcelonai klubvezetés korábban bejelentette, hogy a spanyol szakszövetség pénzügyi fair play szabályai miatt nem tudják a hatszoros aranylabdás játékos szerződését meghosszabbítani.
Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Lionel Messi győztes meccsen mutatkozott be új csapatában - videó

Messi vasárnap bemutatkozott a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatában, amely 2-0-ra nyert a Stade de Reims otthonában a francia élvonal negyedik fordulójában.

Körülbelül 20 ezer hazai szurkoló mellett számos PSG-drukker is volt a lelátón. Utóbbiak a bemutatás során óriási ovációval fogadták Lionel Messit, a távozását fontolgató Kylian Mbappét viszont kifütyülték.

A világbajnok francia csatár két góllal válaszolt a párizsi szurkolóknak, akik Messit akkor is nagy ünneplésben részesítették, amikor a 66. percben beállt Neymar helyére.

Az FC Barcelona augusztus 5-én jelentette be, hogy a hatszoros aranylabdás, négyszeres Bajnokok Ligája-győztes argentin csatár 21 év után távozik a klubtól, a PSG pedig öt nappal később hozta nyilvánosságra a leigazolását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×