eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
REIMS, FRANCE - AUGUST 29: Lionel Messi of PSG is replacing Neymar Jr, left with coach of PSG Mauricio Pochettino during the Ligue 1 Uber Eats match between Stade Reims and Paris Saint Germain (PSG) at Stade Auguste Delaune on August 29, 2021 in Reims, France. (Photo by John Berry/Getty Images)
Nyitókép: John Berry/Getty Images

Pochettino: Messi máris óriási hatással van csapattársaira

Az argentin tréner azután beszélt erről, hogy honfitárs labdarúgója vasárnap este bemutatkozott az együttesben.

Lionel Messi a 66. percben, csereként lépett pályára a Reims otthonában 2-0-ra megnyert bajnokin, korábbi barcelonai klubtársát, Neymart váltotta. Rövid debütálása során 21 passzból 20-at jó helyre adott és háromszor szabálytalankodtak vele szemben.

A hatszoros aranylabdás, 34 éves játékost a hazai és a vendégszurkolók is lelkesen fogadták.

A Paris Saint-Germain vezetőedzője szerint Messi gyorsan beilleszkedett Párizsban. Mint Mauricio Pochettino fogalmazott,

"higgadtságot hozott a csapatba.

Fontos a jó rajt, még neki is. Jól érzi magát és beilleszkedett. Ezzel együtt a józan ész azt diktálta, hogy ne jelöljem a kezdőcsapatba."

A szakember hozzátette: mindenkiben dolgozik a versenyszellem, de Messi jelenléte optimistábbá teszi a játékosokat. "Ezt mindenki érzi. Nagy hatással van a többiekre" - mondta.

Az FC Barcelona augusztus 5-én jelentette be, hogy a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes argentin csatár 21 év után távozik a klubtól, a PSG pedig öt nappal később hozta nyilvánosságra a leigazolását.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×