eur:
396.74
usd:
371.41
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
Hasimoto Szeiko, a 2020-as tokiói nyári olimpiát és paralimpiát előkészítő bizottság elnöke egészségügyi szakértőkkel tárgyal a koronavírus-járvány megfékezéséről Tokióban 2021. április 30-án. Japánban az új variánsok miatt megnőtt a fertőzések száma ezért több prefektúrában veszélyhelyzetet rendeltek el. A koronavírus-járvány miatt 2020-ról 2021-re halasztott ötkarikás játékokat július 23. és augusztus 8. között rendezik külföldi nézők nélkül. Felmerült, hogy a játékokat zárt kapuk mögött rendezzék, de erről még nem született döntés.
Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Kato Isszei

Eldöntötték: nem lesz zárt kapus a tokiói olimpia

Lényegében azt számolgatják, hány embert (japánt) lehet beengedni az egyes eseményekre, tízezer lehet a bűvös szám.

Minden jel szerint korlátozott számban engedélyezik a japánoknak, hogy a helyszínen tekintsék meg a tokiói olimpia eseményeit, amelyekről a szervezők márciusban kitiltották a külföldi szurkolókat a koronavírus-járvány miatt.

A Kyodo úgy tudja, hogy tízezerben akarják a szervezők maximálni az egyes színhelyekre, így a stadionokba beengedhető hazai nézők számát. A japán hírügynökség szerint rövidesen megszületik a hivatalos döntés az ügyben.

A tavalyról idénre halasztott nyári olimpiát július 23. és augusztus 8. között rendezik meg.

Címlapról ajánljuk

Gól nélküli döntetlennel búcsúztak az ukránok, a belgák nyolcaddöntősök

A belga válogatott gól nélküli döntetlent játszott az ukránokkal a labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Stuttgartban, ezzel az ukránok búcsúztak a kontinenstornától, a rivális pedig bejutott a nyolcaddöntőbe.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 26. 19:05
×
×
×
×