eur:
395.64
usd:
371.99
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
BRASILIA, BRAZIL - JUNE 13: Neymar Jr. of Brazil celebrates with teammates after scoring the second goal of his team during a Group B match between Brazil and Venezuela as part of Copa America 2021 at Mane Garrincha Stadium on June 13, 2021 in Brasilia, Brazil. (Photo by Pedro Vilela/Getty Images)
Nyitókép: Pedro Vilela/Getty Images

Nemet mondott Neymar nagy kérésére a PSG

A Paris Saint-Germain nem járult hozzá Neymar és Marquinhos szerepeltetéséhez a tokiói olimpia labdarúgótornáján.

A francia bajnokságban legutóbb ezüstérmes párizsi csapat vezetésének nemleges válaszáról az ESPN adott hírt. A 29 éves Neymar és a 27 esztendős Marquinhos túlkorosként játszott volna a címvédő brazilok válogatottjában.

Az olimpián szereplő futballcsapatokban 23 éven aluliak kaphatnak helyet, de minden együttes három idősebb játékost is nevezhet.

A tokiói olimpiát július 23. és augusztus 8. között rendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×