eur:
394.73
usd:
369.48
bux:
65324.09
2024. április 23. kedd Béla
Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a Puskás Arénában 2020. szeptember 5-én, a Nemzetek Ligája másnapi Magyarország-Oroszország mérkőzése előtt.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Megvan a dátum: ekkor hirdet bő Eb-keretet Marco Rossi

Egy név biztos a listáról, és talán sokakat meg is lephet.

Csütörtök 13 órától bő Eb-keretet hirdet Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – olvasható az NSO-n.

A sajtótájékoztatót az M4 Sport élőben közvetíti.

A labdarúgó-Európa-bajnokságra eredetileg 23 fős keretekkel lehetett jelentkezni, de erről várhatóan a napokban egy 26-os emelő döntés születik az UEFA-nál, így az sem lenne meglepő, ha több mint harminc fős listával állna elő az olasz edző, aki mindössze annyit árult el, hogy Hahn János, a magyar bajnokság paksi gólkirályjelöltje ott lesz – derül ki a cikkből.

A nemzeti együttes május 17-én találkozik Telkiben, majd 25-én ausztriai edzőtáborba utazik, ott csatlakoznak a légiósok. A keretszűkítésre június 1-jén kerül sor. A csapat 4-én Ciprussal, 8-án pedig Írországgal meccsel még az Eb előtt – lehetséges, hogy Újpesten.

A magyar Eb-csoportmérkőzésekre június 15-én Portugália ellen az új Puskásban, 19-én ugyanott Franciaország ellen, 23-án pedig Németország ellen, Münchenben kerül sor. Ezt követően még egy nyolcaddöntő lesz a magyar fővárosban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×