eur:
392.77
usd:
366.06
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Az orosz Darja Dmitrijeva, (b), Anna Vjahirjeva (b2) és Anna Szeny (j), valamint Kovacsics Anikó (j2) a női kézilabda olimpiai selejtezőtorna Magyarország - Oroszország mérkőzésén a győri Audi Arénában 2021. március 21-én.
Nyitókép: MTI Fotószerkesztőség/MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor

Kiderült, mennyit hagy ki Kovacsics Anikó

A női kézilabda-válogatott csapatkapitánya igyekszik pozitívan állni a helyzethez.

Szerdán, a Fehérvár ellen megnyert bajnokin sérült meg Kovacsics Anikó, az FTC és a női kézilabda-válogatott irányítója. A játékos ijesztő sérülése után könnyek között hagyta el a játékteret még az első félidőben, majd a kispadról, felkötött karral figyelte a játékot. A meccs után meg is vizsgálták, és kiderült a diagnózis.

"Kovacsics Anikó a szerdai mérkőzésen elülső, alsó vállficamot szenvedett, amit a helyszínen helyreraktunk. Az este elvégzett MR-vizsgálat az ízületben részleges porc- és szalagsérülést mutatott. Műtétre jelenleg nincs szükség, konzervatív kezelés után – várhatóan –

két hónap múlva tud teljes értékű edzésmunkát végezni.

A következő két hétben rögzítő kötést visel majd és pihenteti a sérült testrészt, majd fokozatosan gyógytorna következik számára” – adott tájékoztatást a csapatorvos, Dr. Pavlik Attila a klub honlapján.

Az irányító szerint lehetett volna súlyosabb is a probléma, úgyhogy igyekszik pozitívan állni a helyzethez.

"Volt már korábban gond a vállammal, de ilyen, hogy kificamodott volna, még nem történt, s bár a fájdalom a meccs hevében nem volt olyan nagy, sokkoló érzés volt, hogy a vállam nincs a helyén. Két hetet pihennem kell, közben kezeléseket talán már kaphatok, utána pedig remélem, kezdődhet a gyógytorna. Jó kezekben vagyok, mindenki segítségemre van abban, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessek, és ebben óriási erőt ad a rengeteg aggódó üzenet, jó kívánság, amit tegnap óta kaptam."

Kiemelte: hosszú és kemény hetek, hónapok állnak előtte, de nincs olyan, amit ne tenne meg azért, hogy ott lehessen az olimpián. Az a cél lebeg a szemem előtt, hogy a felkészülés kezdetére rendben legyen.

A női válogatott olimpiai sorsolása csütörtökön lett ismert, erről itt olvashatnak bővebben.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×