eur:
393.51
usd:
367.52
bux:
66014.41
2024. április 23. kedd Béla
A szegedi Mikler Roland (szemben, k) és Manuel Strlek, a Veszprém játékosa (j, háttal) a férfi kézilabda NB I-ben játszott MOL-Pick Szeged - Telekom Veszprém mérkőzésen Szegeden, a Városi Sportcsarnokban 2020. december 17-én.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Rengeteg hiányzója lesz a Szegednek a derbin

Kevesen vannak Mikler Rolandék, és vezetőedzőjük sem lehet még a kispadon.

A MOL-Pick Szeged rendkívül tartalékos összeállításban áll ki a Telekom Veszprém otthonában sorra kerülő rangadóra a férfi kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.

A szegedi klub honlapjának beszámolója szerint Luka Stepancic, Nik Henigman, Borut Mackovsek, Bánhidi Bence, Kecskés Dániel és Stanislav Kaspárek sérült, Bodó Richárd, Bogdan Radivojevic, Joan Canellas és Martin Stranovsky koronavírusos volt a közelmúltban, és Rosta Miklós is betegséggel küszködik, de neki negatívak a tesztjeik.

A felnőtt keret tagjai közül jelenleg Mikler Roland, Mirko Alilovic, Jonas Källman, Dmitrij Zsitnyikov, Dean Bombac, Matej Gaber és Mario Sostaric áll Marko Krivokapic másodedző rendelkezésére. Juan Carlos Pastor vezetőedző a koronavírus-fertőzését követően már elhagyhatja a karantént, de ameddig nincs negatív teszteredménye, nem térhet vissza a csapat mellé.

A szegediek kérelmezték a Magyar Kézilabda Szövetségnél, hogy a csapatok idény közben igazolhassanak játékosokat, de a klubok többségének elutasítása miatt ezt a segítséget nem engedélyezték.

A szakmai stáb így fiatalokkal tölti fel a keretet a vasárnap 18 órakor kezdődő meccsre.

A Veszprém sikerével szinte biztossá válna, hogy az idény végén a címvédő játszhatná otthon a bajnoki döntő visszavágóját, ugyanis a dunántúliaknak - a győzelmeiken kívül - jelenleg egy döntetlenjük, a szegedieknek viszont két vereségük van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×