eur:
393.81
usd:
365.11
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Robert Lewandowski, a Bayern München játékosa (b) fejel a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének Bayern München-SS Lazio visszavágó mérkőzésén a müncheni Allianz Arenában 2021. március 17-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Lukas Barth

A Chelsea-vel és a Bayernnel lett teljes a BL-negyeddöntő mezőnye

A Chelsea folytatta sorozatát, kapott gól nélkül nyert, ezúttal 2-0-ra az Atlético Madrid ellen. A Bayern 2-1-re verte a Laziót. Kialakult a negyeddöntős mezőnye a labdarúgó Bajnokok Ligájában: három angol (Chelsea, Liverpool, Manchester City), két német (Bayern, Dortmund), valamint egy-egy francia (PSG), portugál (Porto) és spanyol (Real Madrid) maradt versenyben.

MÜNCHEN: Neuer helyett Nübel véd a bajoroknál, a mezőnyjátékosok: Pavard, J. Boateng, Alaba, Hernandez - Kimmich, Goretzka, L. Sané, T. Müller, Gnabry - Lewandowski. Lazio: Reina - Marusic, Acerbi, St. Radu - Lazzari, Fares, Escalante, S. Milinkovics-Szavics, Luis Alberto - Correa, Muriqi. Ciro Immobile nem játszik, mintha az olaszok feladták volna a párharcot…

LONDON: Giroud mégsem kezd, talán ő lesz a dzsóker, ha szükség lesz ilyenre. A Chelsea tizenegye: Mendy - Azpilicueta, Zouma, Rüdiger - James, Kanté, Kovacic, Marcos Alonso, Zijes, Havertz - Werner. Atlético: Oblak - Trippier, Savic, Gimenez, Renan Lodi - Koke, Saul Niguez, Llorente, Carrasco - Suárez, Joao Felix.

MÜNCHEN: Acerbi mentett Gnabry elől, ez volt az első helyzet.

MÜNCHEN: Alaba bravúrosan mentett Milinkovics-Szavics elől.

LONDON: Jól védekezik midkét csapat, ez nem meglepő. Joao Félix meglendült, csinált egy jó cselt, de amikor helyzetbe került volna, Zouma hátulról elpöckölte a labdát.

LONDON: Rüdiger vállal nagyot taszított Luís Suárezen a tizenhatoso belül. Az uruguay jogosnak érzett volna egy büntetőt.

LONDON: Még egy vitás eset, Azpilicueta hozzáért a kilépő Carrasco hasához, a belga válogatott csatár azonnal összesett. Orsató, az olasz bíró még csak vissza sem nézette az esetet.

LONDON: A Chelsea végigvitt egy remek kontrát, Havertz, Werner és Zijes révén. Utóbbi a gólszerző. Chelsea–Atlético 1-0, összesítésben 2-0.

MÜNCHEN: Lewandowski tizenegyes-góljával vezet a Bayern. Bayern München–Lazio 1-0, összesítésben 5-1.

Szünet mindkét pályán.

LONDON: Werner elrobogott, de csak nagyon éles szögből tudott lőni, Oblak védett. Chelsea–Atlético 1-0, összesítésben 2-0.

LONDON: Zijes jól tekerte a labdt a jobb felső sarok felé, de Oblak figyelt. Chelsea–Atlético 1-0, összesítésben 2-0.

MÜNCHEN: Az egy perccel korábban pályára lépő Eric Maxim Chuopo-Moting növelte csapata előnyét. Bayern München–Lazio 2-0, összesítésben 6-1.

LONDON: Sztefan Szavics piros lapot kapott testre ütésért. Chelsea–Atlético 1-0, összesítésben 2-0.

MÜNCHEN: Szépítet a Lazio, Marco Parolo közelről a kapuba fejelt. Bayern München–Lazio 2-1, összesítésben 6-2.

LONDON: Mendy látványosan védte Joao Félix tíz méteres lövését. Chelsea–Atlético 1-0, összesítésben 2-0.

LONDON: Émerson Palmieri élete első BL-gólját szerezte első mai labdaérintéséből. Chelsea–Atlético 2-0, összesítésben 3-0.

Végeredmények:

Chelsea–Atlético 2-0, összesítésben 3-0.

Bayern München–Lazio 2-1, összesítésben 6-2.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×