eur:
393.8
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Tallinn, 2018. október 15.Szalai Ádám (9) és Willi Orban (b) a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Észtország – Magyarország mérkőzésen a tallinni A. Le Coq Arénában 2018. október 15-én. (MTI/EPA/Valda Kalnina)
Nyitókép: MTI/EPA/Valda Kalnina

Megvan a pontos diagnózis Willi Orbán sérüléséről

Kézközépcsonttörést szenvedett és már meg is operálták Willi Orbánt, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgóját, aki a szerdai Német Kupa-negyeddöntőben sérült meg.

A klub tájékoztatása szerint a védőnek mindössze "néhány napot" kell kihagynia, utána egy speciális védőkesztyűben újra játszhat.

A 28 éves játékost a VfL Wolfsburg ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés szünetében le kellett cserélni, mert már a második perctől fájlalta a kezét. Előbb csuklótörés gyanújáról írt a helyi sajtó, de aztán kiderült, hogy a kézfejében tört el egy csont.

Orbán 2019 októberében is a Wolfsburg elleni kupamérkőzésen sérült meg, akkor a térdével több hónapos pihenőre kényszerült.

A magyar válogatott ebben a hónapban három világbajnoki selejtezőt is játszik, s most úgy tűnik, ezeken számíthat a védő játékára Marco Rossi szövetségi kapitány. A nemzeti együttes március 25-én a Puskás Arénában fogadja a lengyel gárdát, majd három nappal később San Marino, március utolsó napján pedig Andorra vendége lesz. A Leipzigből az ugyancsak sérült Szoboszlai Dominik biztosan nem áll majd a szakvezető rendelkezésére.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×