eur:
393.63
usd:
364.56
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Hanga Ádám, a magyar férfi kosárlabda-válogatott játékosa a csapat edzésén Kolozsváron a kosárlabda Európa-bajnokság kezdete előtt egy nappal, 2017. augusztus 31-én. A 40. kontinenstornának Helsinki, Tel-Aviv, Kolozsvár és Isztambul ad otthont augusztus 31-től szeptember 17-ig. A C jelű csoportban a magyar, spanyol, horvát, a cseh, a montenegrói és a házigazda román gárda szerepel. A csoportból az első négy jut a nyolcaddöntőbe.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Hanga Ádám és Pau Gasol egy csapatban!

Csaknem húsz évet töltött el az NBA-ben a spanyol szupersztár. Hazatér.

Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) eltöltött csaknem húsz év után Pau Gasol visszatér nevelőegyesületéhez, a Hanga Ádámot foglalkoztató Barcelonához.

A 40 éves világ- és Európa-bajnok kedden közölte döntését, három nappal azután, hogy cáfolta az erre vonatkozó sajtóértesüléseket.

"Örömmel térek haza, és hamarosan csatlakozom a Barcához. Szeretném a klub rendelkezésére bocsátani a tudásomat és tapasztalatomat az idény kulcsfontosságú pontján, miközben fejlesztem a fizikai kondíciómat is" - jelentette be a Los Angeles Lakersszel két NBA-bajnoki címet nyert center.

A 216 centis játékos - akit sokan minden idők legjobb spanyol kosarasának tartanak - 2019 óta nem lépett pályára bokaproblémák miatt. Karrierjét a katalánoknál kezdte, majd 2001-ben igazolt az NBA-be, ahol a Lakers mellett megfordult a Memphis Grizzliesnél, a Chicago Bullsnál, a San Antonio Spursnél és a Milwaukee Bucksnál is. Hat NBA All Star-gálán szerepelt, olimpiákon pedig két ezüst- és egy bronzérmet gyűjtött.

Isten hozott újra itthon! ???? Nagyon várom, hogy egy ilyen legendával együtt léphessek a pályára! ???? #ForçaBarça

Közzétette: Hanga Ádám2021. február 23., kedd
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×