eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Hosszabbításban szerzett góllal győzött a Puskás Akadémia

A győztes gólt a 95. percben a felcsútiak új szerzeménye, Géresi Krisztián szerezte, aki így három pontot érő találattal debütált új csapatában.

A Puskás Akadémia hosszabbításban szerzett góllal 1-0-ra nyert az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Az első perctől a felcsútiak irányították a játékot, többet birtokolták a labdát és támadóbb szellemben futballoztak riválisuknál. A mérkőzést sok technikai hiba tarkította, így kevés helyzet volt, de azok rendre az MTK kapuja előtt alakultak ki. A kék-fehéreknek nagyon nem ízlett a vendégek letámadása, emiatt jószerivel el sem jutottak az ellenfél kapujáig, Mijatovicnak viszont két-három alkalommal hárítania kellett.

A folytatásban sem változott a játék képe, a második félidő is a Puskás Akadémia helyzetével és Mijatovic védésével kezdődött. A montenegrói kapus megsérült, de a helyére beálló Somodi bravúros hárítással mutatkozott be. Az idő múlásával egyre többet hibáztak a PAFC játékosai, így mezőnyfölényük meddővé vált. Miután az MTK kihasználta ötödik cserelehetőségét, Pintér Ádám csapatkapitány megsérült, emiatt a hazai csapat emberhátrányban fejezte be a találkozót. A vendégek ezt kihasználva ismét fokozták a nyomást, amikor már úgy tűnt, nem járnak sikerrel, a csereként beállt és a PAFC-ban először pályára lépő Géresi egy jó lövéssel eldöntötte a mérkőzést.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×