eur:
392.57
usd:
365.45
bux:
66589.3
2024. április 26. péntek Ervin
Lionel Messi, a Barcelona játékosa a fejét fogja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen a lisszaboni Luz stadionban 2020. augusztus 14-én.
Nyitókép: Lionel Messi, a Barcelona játékosa a fejét fogja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen. MTI/AP pool/Manu Fernández

Ezzel a góllal érte be Pelét Lionel Messi - videó

A történelmi pillanaton kívül nem sok örömük lehet a Barcelona-drukkereknek, döntetlen a Valencia ellen.

A címvédő FC Barcelona hazai pályán döntetlenre végzett a Valenciával a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján.

A meccs elején a Barca irányította a játékot, amikor némiképp váratlanul Diakhaby a 29. percben a vendégeknek szerzett vezetést, szöglet után a kapu bal oldalába fejelve a labdát.

Az első félidő hosszabbításában Griezmann buktatásáért büntetőt kaptak a hazaiak, Messi tizenegyesét Domenech, a Valencia kapusa kivédte, ám a kipattanót végül a Barca sztárja közelről fejjel a hálóba juttatta a 49. percben. Ez volt a csapatkapitány barcelonai pályafutásának 643. gólja, amellyel a vonatkozó örökranglistán beérte a brazil klasszis Pelét, aki szintén egyetlen klubcsapat, a Santos színeiben volt ennyiszer eredményes.

Az 52. percben a fiatal uruguayi hátvéd, Araújo a kavarodásban elé pattanó labdát egyből a kapuba bombázta, első találatát szerezve a spanyol élvonalban, honfitársa, Maxi Gómez azonban egyenlíteni tudott a 69. percben, pontot mentve ezzel a Valenciának.

La Liga, 14. forduló:

FC Barcelona-Valencia 2-2 (1-1)

korábban:

Atlético Madrid-Elche 3-1 (1-0)

később:

Levante-Real Sociedad 2-1

Osasuna-Villarreal 1-3

pénteken játszották:

Athletic Bilbao-Huesca 2-0 (0-0)

vasárnap játsszák:

Celta Vigo-Alavés 14.00

Granada-Real Betis 16.15

Cádiz-Getafe 18.30

Eibar-Real Madrid 21.00

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

A várakozásokat felülmúló negyedéves számokat közölt első negyedéves gyorsjelentésében a Microsoft, a folyó negyedévre megfogalmazott kilátások azonban vegyesek a menedzsment bevételprognózisa kisebb csalódást okozott. A mesterséges intelligencia beruházások felpörögtek a Microsoftnál, a szektortársakhoz hasonlóan, és a költekezés a következő negyedévekben is fennmarad a menedzsment közlése szerint. A befektetők jól fogadták a negyedéves számokat, a Microsoft árfolyama közel 4 százalékot emelkedett zárás után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×