eur:
393.82
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kikapott az Ajax, az Atalanta jutott tovább

A bergamói Atalanta megnyerte harmadik őszi idegenbeli BL-mérkőzését is, továbbjutott, s az Európa-ligába küldte az Ajaxot. A Liverpool kényelmes játékkal 1-1-et ért el Dániában. A PSG, a Vörösökhöz hasonlóan, csoportgyőztes lett, miután a kedden félbeszakadt, s szerdán folytatott találkozón kiütötte a Basaksehirt.

Három mérkőzést játszanak 18.55-től a labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó idei játéknapján. A Liverpool már biztos csoportelső, a Midtjylland negyedik lesz, ennek a mérkőzésnek csak a presztízs a tétje. Ám ugyanabban a csoportban az Ajax még előzhet, még továbbjuthat, de ehhez le kell győznie Amszterdamban az Atalantát. A harmadik találkozó a PSG és a Basaksehir kedden félbeszakított találkozója, amelyet a 13. perctől folytatnak a Parc des Princes-ben.

AMSZTERDAM: A bergamói csapat hullámzó teljesítményt nyújtott az elmúlt hetekben, a legutóbbi tizenegy mérkőzéséből hármat nyert csupán meg,de a három győztes meccsből kettő idegenbeli BL-találkozó volt a Midtjylland és a Liverpool (!) ellen.

HERNING: Jürgen Klopp nem dobja harcba minden nagy csillagát, a kezdő tizenegye: Kelleher – Alexander-Arnold, R Williams, Fabinho, Cimikasz – Clarkson, Keita – Minamino, Szalah, Jota – Origi.

HERNING: Mohamedc Szalah a második percben megszerezte a vezetést a Vörösöknek. Az 55. másodpercben született gól a leggyorsabb, amelyet valaha Liverpool-játékos szerzett a BL-ben. Midtjylland–Liverpool 0-1.

PÁRIZS: Neymar góljával előnybe kerültek a párizsiak. Ha nyernek, csoportelsők lesznek. PSG–Basaksehir 1-0.

PÁRIZS: Neymar újabb góljával a növelte előnyét a francia bajnok. PSG–Basaksehir 2-0.

PÁRIZS: Bakker gólját érvénytelenítette a bíró, de nem sokáig váratott magára a PSG harmadik gólja. A visszanézéskor észrevett szabálytalanság miatt tizenegyesből Kylian Mbappé növelte csapata előnyét. PSG–Basaksehir 3-0.

AMSZTERDAM: Nem hozott gólt az első félidő. Ajax–Atalanta 0-0.

PÁRIZS: Neymar, aki ma este a Parcban vitathatatlanul a mezőny legjobbja, már mesterhármasnál tart. PSG–Basaksehir 4-0.

PÁRIZS: Mehmet Topal szépített. PSG–Basaksehir 4-1.

PÁRIZS: Ahogy mondani szokták, nem töltenek, csak tüzelnek…Kylian Mbappé a második góljánál tart. PSG–Basaksehir 5-1.

HERNING. Kiegyenlített a dán csapat, Alexander Scholz büntetőből vette be Caoimhin Kelleher kapuját. Midtjylland–Liverpool 1-1.

AMSZTERDAM: A hollandok védője, Ryan Gravenberch megkapta a második sárga lapját, emberhátrányban az Ajax. Ajax–Atalanta 0-0.

PÁRIZS: Véget ért a mérkőzés, csoportelső a francia bajnok. PSG–Basaksehir 5-1.

AMSZTERDAM. Muriel kiugrott, majd Onana mellett is elvitte a labdát, aztán az üres kapuba lőtt. Az olaszok a harmadik idegenbeli meccsüket is megnyerhetik a csoportkörben. Ajax–Atalanta 0-1.

D csoport: AFC Ajax–Atalanta 0-1, Midtjylland–Liverpool FC 1-1. A csoport végeredménye: 1. Liverpool 13 pont, 2. Atalanta 11, 3. Ajax 7, 4. Midtjylland 2.

Keddről elhalasztott mérkőzés: H csoport: PSG–Basaksehir 5-1. A csoport végeredménye: 1. PSG 12 pont, 2. RB Leipzig 12, 3. Manchester United 9, 4. Basaksehir 3.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×