eur:
392.89
usd:
366.5
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Bódog Tamás, a Diósgyőr vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Debreceni VSC mérkőzésen Mezőkövesden 2017. december 9-én. Diósgyőri VTK - Debreceni VSC 3-2.
Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Ultimátumot kapott a Honvéd edzője

Ha a csapat nem győz az MTK elleni bajnokin, elbúcsúznak a vezetőedzőtől.

A Budapest Honvéd ügyvezetője, Kun Gábor ultimátumot adott Bódog Tamás vezetőedzőnek: ha a csapat nem győz vasárnap az MTK Budapest ellen a labdarúgó OTP Bank Ligában, akkor - megfogalmazása szerint - változtatásra lesz szükség.

"Nagyon egyszerű a képlet. Hétvégén nyernünk kell, más eredmény esetén változtatásra van szükség. Ő is tisztában van azzal, hogy hétvégén csak a győzelem az elfogadható. Tapasztalt szakember, pontosan érzi és érti, hogy milyen elvárások vannak a Honvéd mindenkori edzőjével szemben" - jelentette ki szerdán a klub honlapján a sportvezető.

Kun Gábor kifejtette, a nyári erősítések jól sikerültek, hiszen visszahoztak több olyan válogatott kerettag játékost, akik tagjai voltak a 2017-ben bajnokságot nyert együttesnek. Úgy vélte, Bódog Tamás személyében egy agilis, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező edzőt szerződtettek, ennek ellenére "nem túl jól" sikerültek az első mérkőzések, majd következett "pár vállalható eredmény", végül a koronavírus-járvány második hulláma "letarolta a csapatot".

"Mindezek miatt

egyre görcsösebbé, frusztráltabbá vált mindenki, ez érződik a játékunkon,

de ezek se lehetnek kifogások a mostani helyezésre. Elégedetlen, dühös, kiábrándult vagyok. Mondjuk ki, szégyenteljes a mostani teljesítmény" - fogalmazott Kun Gábor.

Az előző idényben kupagyőztes Budapest Honvéd 11 bajnoki mérkőzésen mindössze kilenc pontot gyűjtött, így sereghajtó az OTP Bank Ligában. Vasárnap az újonc MTK Budapestet a Szusza Ferenc Stadionban fogadja.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A Hyundai csoport Kínában erősítene

A Hyundai csoport Kínában erősítene

A Hyundai Motor Group a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autóipari Kiállításon új járművek sorát mutatta be, célzottan erősítve kínai piaci jelenlétét. A négy év után ismét személyesen megrendezett kiállításon a csoport három márkája - Hyundai Motor, Kia és Genesis - elektromos járműveket prezentált a helyi igényeknek megfelelően - írta meg a Korea Herald.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×