eur:
393.24
usd:
368.01
bux:
66117.73
2024. április 24. szerda György
Zlatko Junuzovic, a Salzburg játékosa (j) ünnepel csapattársával, Szoboszlai Dominikkal, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott RB Salzburg - Lokomotiv Moszkva mérkőzésen Salzburgban 2020. október 21-én.
Nyitókép: Zlatko Junuzovic, a Salzburg játékosa (j) ünnepel csapattársával, Szoboszlai Dominikkal, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott RB Salzburg - Lokomotiv Moszkva mérkőzésen Salzburgban. MTI/AP/Andreas Schaad

Óriási izgalmakat tartogat még a BL

Két magyar érdekeltségű csapat is kivívhatja még a továbbjutást, kieshet még a Real Madrid és a Manchester United is.

Kilenc csapat már biztosította a helyét a labdarúgó Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszára, a nyolcaddöntőre még kiadó további hét helyért a csoportkör hatodik, záró fordulójában tizenhárom csapat verseng.

Az már a jövő heti zárás előtt eldőlt, hogy biztos csoportelsőként végez a címvédő Bayern München mellett a Manchester City, Liverpool, Chelsea angol trió, míg a Porto és a Sevilla csoportmásodikként zár. További három csapatnak, a Borussia Dortmundnak, valamint a Ferencváros csoportjából a Barcelonának és a Juventusnak biztos már a továbbjutása, csupán az nem, hogy melyik helyen zár.

Az A csoportban az Atlético Madridnak (6 pont) és a Salzburgnak (4) maradt még esélye a továbbjutásra - a spanyolok egy hét múlva az osztrákoknál vendégeskednek -, a végletekig kiélezett B csoportban viszont mind a négy együttes, a Borussia Mönchengladbach (8), a Sahtar Donyeck (7), a Real Madrid (7) és az Internazionale (5) is reménykedhet még.

A D csoportban az Atalanta (8) és az Ajax (7) verseng, jövő szerdán Hollandiában pont egymással meccselnek. Hasonló a helyzet az F csoportban is, ahol a Lazio (9) fogadja a Club Brugge (7) együttesét. Izgalmas küzdelem zajlik a H csoportban, ahol a Manchester United, a Paris Saint-Germain és az RB Leipzig egyformán kilenc ponttal várja a csoportkör zárását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×