eur:
392.75
usd:
366.12
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Conor McGregor ír bokszoló, harcművész érkeznek a Grammy-díjak 62. átadási ünnepségére a Los Angeles-i Staples Centerben 2020. január 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Harmadszor is visszatér a ketrecharc legnagyobb sztárja – videó

Ismét meggondolta magát Conor McGregor, a kevert harcművészet egyik legnagyobb sztárja, és harmadik alkalommal is visszatér.

Az ír sportoló júniusban harmadszor vonult vissza, akkor állítása szerint azért, mert a koronavírus-járvány miatt nem kerülhetett sor arra a mérkőzésre, amelyre vágyott.

McGregor döntése ezúttal sem volt hosszú életű, csütörtökön ugyanis Dana White, a sportág első számú szervezetének, a UFC-nek az első embere bejelentette, hogy a sportág legnagyobb sztárja január 23-án összecsap Dustin Poirierrel, akit 2014 szeptemberében egyszer már legyőzött. Az UFC 257. gálájának – melynek ez lesz az egyik csúcsmeccse – a helyszíne egyelőre még nem ismert, White szerint Las Vegasban, vagy az Abu-Dzabiban kialakított buborékban kerül rá sor.

Conor McGregor először 2016-ban vonult vissza, de később visszatért, 2017 nyarán pedig ökölvívóként is kipróbálta magát: a legendás Floyd Mayweathertől technikai KO-val kapott ki. Tavaly márciusban ismét közölte, hogy felhagy az élsporttal, majd idén januárban mindössze 40 másodperc alatt legyőzte Las Vegasban az amerikai Donald Cerronét, ezzel 22/4-re javította győzelmi mérlegét az MMA-ban.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×