eur:
392.91
usd:
366.3
bux:
66797.48
2024. április 25. csütörtök Márk
Manuel Neuer német kapus a válogatott edzésén Frankfurtban 2019. november 18-án. Németország Észak-Írország ellen játszik a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjében november 19-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Armando Babani

Legendát ért utol Neuer

Ráadásul győztes meccsen.

Manuel Neuer 95. alkalommal védte szombat este a német labdarúgó-válogatott kapuját, ezzel a kapusok tekintetében beállította a legendás Sepp Maier nemzeti rekordját. A csúcsbeállításra az ukránok ellen 3-1-re megnyert lipcsei Nemzetek Ligája-mérkőzésen került sor.

"Természetesen sokat jelent ez nekem"

- mondta a Bayern München 34 éves hálóőre, aki a Maier által 41 éve tartott rekordot állította most be. "Sepp Maier jó barátom és kapuskollégám, így nagy megtiszteltetés, hogy most együtt állunk az örökranglista élén."

A világbajnok Neuer már kedden, a spanyolok elleni sevillai találkozón megdöntheti a csúcsot, s minden idők legtöbb német válogatottsággal rendelkező kapusa lehet.

A játékos 2009. június 2-án, az Egyesült Arab Emírségek ellen (7-2) mutatkozott be a Nationalelfben. Sepp Maier 1966 és 1979 között gyűjtötte össze 95 válogatottságát.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×