eur:
393.74
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Ronald Koeman, a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszó FC Barcelona új, holland vezetőedzője a hivatalos bemutatásán Barcelonában 2020. augusztus 19-én. A csapat öt nappal korábban 8-2-es vereséget szenvedett a Bayern Münchentől a labdarúgó Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Ronald Koeman mindenkit bevet Lionel Messi oldalán a Ferencváros ellen

A Barcelona vezetőedzője szerint csapatának nyugodtan kell futballoznia a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája nyitányon, és nem pihentet a hétvégi el clásicóra senkit.

A holland szakember a mérkőzést megelőző hétfői online sajtótájékoztatóján kiemelte, fontos hét ez az együttes életében, hiszen a legrangosabb európai kupasorozat rajtja mellett a hétvégén a Real Madrid elleni el clClásico következik. Hozzátette, ahhoz, hogy a rangadón sikeresek legyenek, elengedhetetlen, hogy a BL-ben jól rajtoljanak.

Az MTI kérdésére a Barca korábbi legendás védője elmondta, egyáltalán

nem gondolják, hogy könnyű dolguk lenne a magyar bajnokcsapat ellen, komoly fizikai csatára számít.

Hozzátette, senkit sem akar pihenteti a szombati szuperrangadó előtt, hiszen most nem az, hanem a Ferencváros elleni összecsapás a fontos.

Ronald Koeman – akinek testvére Erwin, korábban magyar szövetségi kapitány volt, de nem beszéltek a keddi mérkőzésről – megjegyezte,

a BL csoportkörében már nincsenek gyenge csapatok, de nekik a saját játékukra kell koncentrálniuk.

A Barcelona a hétvégén nagy meglepetésre 1–0-ra kikapott a Getafe vendégeként, Koeman szerint egy vereségre a legjobb gyógyír a győzelem, de hazai pályán amúgy is minden körülmények között csakis a győzelem számít elfogadható eredménynek.

A tréner kiemelte, a játékosok keményen dolgoznak, jó a hangulat a csapatnál és bízik benne, hogy hogy hamarosan mindenkinek sikerült elsajátítani az új rendszert.

Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője 18.40 órakor tart sajtótájékoztatón a Camp Nou Stadionban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×