eur:
391.03
usd:
366.05
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Maradj otthon! feliratot ragasztottak Fernando Botero kolumbiai művész Macska című fémszobrára Barcelonában 2020. március 23-án. Spanyolországban meghaladta a kétezret a koronavírus halálos áldozatainak száma. 24 óra alatt 462-vel nőtt a halálesetek száma.
Nyitókép: illusztráció - 'Maradj otthon!' feliratot ragasztottak Fernando Botero kolumbiai művész Macska című fémszobrára Barcelonában 2020. március 23-án. (MTI/EPA-EFE/Quique García)

Szellemvárosba érkezett a Ferencváros

"Üres" városban, Európa legnagyobb stadionjában nézők nélkül lép pályára a Ferencváros kedden az FC Barcelona otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek nyitófordulójában.

A katalán fővárosban a koronavírus-járvány következtében komoly intézkedések vannak érvényben, így a Barcelonára jellemző kisebb bárok és éttermek – ahol rendre pezseg az élet – mind zárva tartanak. A maszk viselése az utcán is kötelező, de nincsenek is sokan a városban, turistákkal pedig szinte nem is lehet találkozni.

Európa legnagyobb futballstadionja, a 99 354 néző befogadására alkalmas Camp Nou általában az egyik legkeresettebb látványosságnak számít Barcelonában, sok-sok ezer szurkoló látogatja naponta az arénát és a hozzá tartozó, lenyűgöző múzeumot, valamint komoly összegeket költenek a klub elképesztően látványos, több emeletes ajándékboltjában is. Ezek a létesítmények most ugyancsak zárva vannak, a mérkőzésre érkező újságírók is csak néhány órával a találkozót megelőzően léphetnek be a stadionba.

A találkozó 21 órakor kezdődik, az M4 Sport élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Régiós bajnok a forint

Régiós bajnok a forint

A hétfő délutáni erősödés óta tesztel a forint egy fontos technikai vonalat, amely ha letörik, akár a ma reggel közzétett várt feletti magyar GDP-adat hatására, akkor további tér nyílik meg a forint számára. Délelőtt sokáig nem talált erőre a forint, de aztán elindult az erősödés. A hónapban egyelőre a legnagyobb zárkózást a forint mutatta be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×