eur:
392.39
usd:
365.58
bux:
66811.15
2024. április 26. péntek Ervin
A ferencvárosi Isael da Silva Barbosa (b) és a fehérvári Hangya Szilveszter a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2019. október 27-én. A Ferencváros 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

A Fradinál és a Bayernnél is újrakezdték az edzéseket

A magyar bajnokság többi dobogósánál még egyénileg dolgoznak a játékosok.

Már edzést tart a Ferencváros labdarúgóinak Szerhij Rebrov vezetőedző. A játékosok kis csoportokban gyakorolnak a Népligetben, heti három alkalommal.

„A legfontosabb ebben a helyzetben, hogy jó példát mutatva mindenféle kockázatot kizárjunk. Ugyanakkor felelősséggel tartozunk a klubnak is, ezért megpróbálunk olyan körülményeket teremteni, s a játékosokat arra felkészíteni, hogy a bajnokság folytatására a lehető legjobb állapotban legyenek. Legfeljebb hat játékos van egyszerre, egy időben a pályán, és mielőtt kiszállnak az autóból, megmérjük a testhőmérsékletüket. A játékosok otthon öltöznek, onnan érkeznek meg az ötven-hatvan perces edzésre. Mi úgy készülünk, és az a célunk, hogy le tudjuk játszani a hátralévő meccseket” – mondta az M4 Sportnak Hajnal Tamás, a zöld-fehérek sportmenedzsere.

Az OTP Bank Liga másik két dobogósánál, a Mol Fehérvárnál és a Mezőkövesdnél még nem kezdték el a közös edzéseket, a játékosok otthon, egyéni edzésterv alapján dolgoznak – írta meg a Nemzeti Sport Online.

A magyar bajnokság szünetel a járvány miatt, a folytatás egyelőre bizonytalan.

Németországban is van olyan csapat, ahol újra pattog a labda: a Bayern München futballistái hétfőtől újrakezdték- az edzéseket. A Kicker magazin beszámolója szerint a klub edzőközpontjában tartják a tréningeket úgy, hogy kisebb, négy-öt fős csoportokra osztják a játékosokat, akik - a fertőzés veszélyét csökkentendő - egymástól elkülönülve végzik a foglalkozásokat.

A Bundesliga csapatainak mérkőzéseit április 30-ig függesztették fel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×