eur:
393.85
usd:
364.76
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Lottószelvényt tölt ki egy nő a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten 2019. március 22-én. Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Felfoghatatlan hasznot hoz a sportfogadás a Szerencsejáték Zrt.-nek

Az árbevétel 250 milliárd forint volt tavaly.

Meghaladta a 250 milliárd forintot a bukmékeri fogadások árbevétele tavaly a Szerencsejáték Zrt.-nél, az idei bővülés pedig a labdarúgó Európa-bajnokság és az olimpia révén a 10 százalékot is elérheti - olvasható a szerdai Világgazdaságban.

A lap a társaság előzetes adataira hivatkozva azt írja, a két bukmékeri sportfogadás 250 milliárd forintot meghaladó árbevételének csaknem 30 százalékát az interaktív csatornákon játszható TippmixPro adta, növelve a részarányát a hagyományos lottózókban értékesített Tippmixszel szemben.

A Tippmixen egy esemény 160-170 ezer fogadással kerülhet be a legnépszerűbb tételek közé, a TippmixPro esetében ez a szám egyelőre lényegesen alacsonyabb, 23-25 ezer.

A Tippmixen tavaly a Horvátország-Magyarország Eb-selejtező zárt az élen 559 millió forinttal, a TippmixPrónál pedig ugyanennél a találkozónál 124 millió forint ütötte a fogadók markát - olvasható a lapban.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×