eur:
392.47
usd:
365.57
bux:
66127.6
2024. április 26. péntek Ervin
Görbicz Anita örül egy gólnak a Magyarország - Koszovó női kézilabda Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen a budapesti Elek Gyula Arénában 2017. szeptember 27-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Megműtötték Görbicz Anita jobb térdét

A Győri Audi ETO világklasszis kézilabdázója 4-6 hét múlva állhat ismét a csapat rendelkezésére.

A klub honlapja szerdán közölte: Görbicz Anita novemberben érzett először fájdalmat a jobb térdében, ezt elsőként konzervatív kezeléssel próbálta kezelni a klub egészségügyi stábja. Másfél héttel ezelőtt, a Baník Most elleni mérkőzést követően elvégzett ismételt vizsgálatok azonban a műtéti beavatkozást tették szükségessé.

Balogh Péter csapatorvos elmondta:

"artroszkópos ízületi kitakarítást" végeztek Görbicz jobb térdében,

mivel "terheléses lágyrész és porcfelszín bántalmak voltak kimutathatóak". "Szerencsére durva eltérést nem találtunk, így már az otthonában lábadozik. Mivel nem kellett feltárni a térdet, az artroszkópos eljárásnak köszönhetően várhatóan 4-6 hét múlva a csapat rendelkezésére állhat" - nyilatkozott a szakember.

A világbajnokság miatt a nőknél szünetel a klubszezon, a győriek legközelebb december 29-én a bajnokságban lépnek pályára, akkor a legnagyobb hazai riválisnak számító FTC-Rail Cargo Hungariához látogatnak a Népligetbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×