eur:
394.74
usd:
371.32
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Eden Hazard, a Real Madrid (j) és Thomas Meunier, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában, az A csoportban játszott Real Madrid - Paris Saint-Germain mérkőzésen Madridban 2019. november 26-án.
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernandez

A Sahtaré a nap meglepetése, hat csapat már biztos továbbjutó a BL-ben

Az A, B, C és D csoport nyolc továbbjutó helyéből hat elkelt a decemberi utolsó forduló előtt. A PSG, a Bayern, a Manchester City és a Juve már biztos csoportelső, de továbbjutott a Real Madrid és a Tottenham is. Két második hely még kiadó.

GALATASARAY–FC BRUGES 0-0: A törökök nagy intenzitással vetették magukat a játékba, meg akarják szerezni a harmadik helyet, hogy bekerüljenek az Európa-ligába.

LOKOMOTIV MOSZKVA–BAYER LEVERKUSEN 0-0: Mindkét csapaton a győzelem segít.

GALATASARAY–FC BRUGES 1-0: A 32 éves Adem Büyük erőszakos góljával került előnybe a török csapat. A Galatának ez az első gólja az őszi BL-szakaszban,

LOKOMOTIV MOSZKVA–BAYER LEVERKUSEN 0-1: Önbgóllal kerültek előnybe a németek, Rifat Zsimaletgyinovról került saját kapujába a labda.

Szünet mindkét mérkőzésen.

LOKOMOTIV MOSZKVA–BAYER LEVERKUSEN 0-2: Bajban az orosz csapat, Svend Bender találatával kétgólos előnybe kerültek a vendégek.

GALATASARAY–FC BRUGES 1-1: A 91. percben Diatta kiegyenlített, így maradt a tabellán a belga csapat a Galatasaray ellen, noha a továbbjutási reményeit elveszítette. Számára marad(hat) az Európa-liga. A játékvezető túlzott gólörömért két játékost, a gólszerző Diattát és Clinton Matát is kiállította.

Véget ért mindkét mérkőzés. A négy csapatból már csak a Bayer Leverkusen juthat tovább, de a németek is a harmadik helyen állnak a csoportjukban. Az isztambuli döntetlennel a Real Madrid már továbbjutóként lép pályára a PSG ellen, a franciák mellett biztosan az első két hely valamelyikén végez a csoportban.

TOTTENHAM–OLYMPIAKOSZ 0-1: Meglepetésre a görögök előnybe kerültek Londonban, Juszef el-Arabi góljával.

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 1-0: Valverde előkészítése után Isco még csak a kapufát találta el, de a kipattanóból Karim Benzema könnyedén emelte a labdát a kapu bal oldalába.

CRVENA ZVEZDA–BAYERN MÜNCHEN 0-1: Leon Goretzka góljával került a Bayern közelebb a csoportelsőséghez.

TOTTENHAM–OLYMPIAKOSZ 0-2: Bomba meglepetés, már 2-0 a görögöknek. Ruben Semedo keserítette José Mourinhót és csapatát.

ATALANTA–DINAMO ZAGREB 1-0: Luis Muriel tizenegyesből lőtt gólja hozta meg a vezetést a milánói albérletben a bergamói csapatnak.

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 1-0: Courtois szabálytalankodott a tizenhatoson belül Icardival, a bíró tizenegyest ítélt és kiállította a belga kapust. Ám a videóbírózás mindent felülírt, mert az akció elején Gueye úgy indított, hogy előtte meglökte Marcelót.

TOTTENHAM–OLYMPIAKOSZ 1-2: Dele Alli góljával szépített a Spurs.

JUVENTUS–ATLÉTICO MADRID 1-0: Az utóbbi hetekben fontos gólokjat szerző Paulo Dybala előnyhöz juttatta az olasz bajnokot.

ATALANTA–DINAMO ZAGREB 2-0: Alejandro Gomez még közelebb segítette klubját története első BL-meccsnyeréséhez.

TOTTENHAM–OLYMPIAKOSZ 2-2: Harry Kane kiegyenlített Londonban.

CRVENA ZVEZDA–BAYERN MÜNCHEN 0-2: Robert Lewandowski, aki tőle szokatlanul kihagyott egy büntetőt az első félidőben, szinte eldöntötte a belgrádi meccset.

MANCHESTER CITY–SAHTAR DONYECK 1-0: Ilkay Gündogan előnyhöz juttatta a Cityt.

CRVENA ZVEZDA–BAYERN MÜNCHEN 0-4: A lengyel szupersztár kompenzálta az elrontott büntetőt, a második félidőben mesterhármasig jutott. Négy perc alatt tett hozzá kettőt az elsőhöz.

CRVENA ZVEZDA–BAYERN MÜNCHEN 0-5: A Bayern talán a londoni „hetes” beállítására tör, Lewandowski belőtte a negyedik gólját is. Most sajnálhatja a kihagyott tizenegyest, az öt BL-rekordbeállítás lenne.

MANCHESTER CITY–SAHTAR DONYECK 1-1: Meglepetés, a második helyre hajtó ukránok szereztek egy gólt, mégpedig Manor Solomon révén.

TOTTENHAM–OLYMPIAKOSZ 3-2: A Spurs megfordította a mérkőzést, a góllövők közé ritkán iratkozó Serge Aurier lőtte a harmadikat.

TOTTENHAM–OLYMPIAKOSZ 4-2: Harry Kane góljával alkalmasint végleg eldőlt, a Bayern lesz az első, a Tottenham pedig a második ebben a csoportban.

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 2-0: Karim Benzema az 51. után az 52. BL-gólját is megszerezte.

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 2-1: Egy perccel később a franciák szereztek a semmiből egy gólt, Casemiro „kötényt” kapott, majd Varane Mbappéhoz segítette a labdát, az ifjú csillag pedig berúgta.

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 2-2: Sarabia védhetetlenül kilőtte a bal felső sarkot, a PSG villámgyorsan kiegyenlített.

CRVENA ZVEZDA–BAYERN MÜNCHEN 0-6: Corentin Tolisso beállította a végeredményt.

A csoport: Galatasaray–FC Bruges 1-1, Real Madrid–Paris Saint-Germain 2-2. A csoport állása: 1. Paris Saint-Germain 13 pont (már csoportelső), 2. Real Madrid 8, 3. FC Bruges 3, 4. Galatasaray 3.

B csoport: Crvena zvezda–Bayern München 0-6, Tottenham Hotspur–Olympiakosz Pireusz 4-2. A csoport állása: 1. Bayern München 15 pont (már csoportelső), 2. Tottenham Hotspur 10 3. Crvena zvezda 3, 4. Olympiakosz Pireusz 1.

C csoport: Atalanta–Dinamo Zagreb 2-0, Manchester City–Sahtar Donyeck 1-1. A csoport állása: 1. Manchester City 11 (már csoportelső), 2. Sahtar Donyeck 6, 3. Dinamo Zagreb 5, 4. Atalanta 4.

D csoport: Lokomotiv Moszkva–Bayer Leverkusen 0-2, Juventus–Atlético Madrid 1-0. A csoport állása: 1. Juventus 13 pont (már csoportelső), 2. Atlético Madrid 7, 3. Bayer Leverkusen 6, 4. Lokomotiv Moszkva 3.

Továbbjutott: PSG, Real Madrid, Bayern München, Tottenham, Manchester City, Juventus

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×