eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A bajnokság élén álló, észt Ott Tanak vezeti Toyota Yaris WRC-jét az autós rali-világbajnokság 12. futamán, a Brit-rali 2019. október 5-i versenynapján a walesi Llangurig közelében.
Nyitókép: MTI/EPA/Reporter Images

Még Turán Frigyesnek szerelt anno a WRC friss világbajnoka

2012-ben még csapattársak voltak és időnként az első magyar világbajnoki pontszerző, Turán Frigyes autóját szerelte az észt Ott Tänak, aki vasárnap Spanyolországban megnyerte a rali-világbajnokságot. Turán Frigyest kérdeztük.

Régi a viszonya Turán Frigyesnek és a friss WRC-világbajnok észt Ott Tänaknak.

"Amikor ő a második szezonját futotta, csapattársak voltunk. Nem mindegyik versenyen mentünk együtt, volt olyan, hogy szerelt nekünk, ez még 2012-ben is így volt.

Elég jól ismerjük, szerintem nagyon megérdemelte a mostani világbajnokságát"

- fogalmazott róla az InfoRádióban Turán Frigyes, aki szerint ügyes és gyors pilótáról van szó, aki folyamatosan fejlődött.

Úgy érzi, nagyon kemény versenyző Ott Tänak és óriási tehetség, "jó volt látni, hogy mennyien gratuláltak neki a végén":

Felidézte, volt idő, hogy elég forrófejű volt, de az évek során lehiggadt, a tempója viszont megmaradt, ettől vált érdemessé arra, hogy világbajnok legyen.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×