eur:
393.77
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Shanice van de Sanden, Marozsán Dzsenifer, Lucy Bronze és a gólszerző Ada Hegerberg, a francia Olympique Lyon játékosai (b-j) ünneplik csapatuk gólját a női labdarúgó Bajnokok Ligája budapesti döntőjében játszott Olympique Lyon - FC Barcelona mérkőzésen a Groupama Arénában 2019. május 18-án.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Már megint Marozsán Jennifer lábai előtt Németország

Harmadszor is ő a legjobb női labdarúgó náluk.

Marozsán Dzsenifert, a német válogatott magyar származású labdarúgóját választották Németországban az Év legjobb női labdarúgójának.

A Kicker sportlap szavazásán az Olympique Lyonnal Bajnokok Ligája-győztes, 27 éves játékos sorozatban harmadszor érdemelte ki az elismerést.

A szavazáson a férfiaknál a Borussia Dortmund játékosa, Marco Reus végzett elsőként. A támadó 2012 után másodszor lett a legjobb hazájában, akkor viszont még a Borussia Mönchengladbach labdarúgója volt.

Az edzők között Jürgen Klopp lett az első, aki idén a Liverpoollal megnyerte a BL-t. Reushoz hasonlóan Klopp is hét évet várt az újabb elismerésre, amelyet akkor még dortmundi edzőként kapott meg.

A Kicker a férfiaknál 1960 óta, míg a nőknél 1996-tól, az edzőknél pedig 2002-től választja meg az Év legjobbjait.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×