eur:
395.04
usd:
364.21
bux:
65475.53
2024. március 19. kedd Bánk, József
A fehérvári Ivan Petrjak (alul) és a montenegrói Srdjan Krstovic a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének első fordulójában játszott Fehérvár FC - Zeta mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2019. július 18-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Egyik magyar csapat sem nyert, de mindegyik továbbjutott az Európa-ligában

Mind a három magyar csapat döntetlent játszott ma az Európa-ligában, de az első mérkőzésén aratott győzelmével mindhárom továbbjutott. A MOL Fehérvár a liechtensteini Vaduz, a Honvéd az Universitatea Craiova, a DVSC a Torino ellen folytatja szereplését a jövő héten.

Vilniusban magyar idő szerint este hétkor kezdődött a Bp. Honvéd mérkőzése. (A másik két meccs kezdési időpontja húsz óra.) A litvánoknak 18 perc kellett, hogy faragjanak a hátrányból, Liviu Antal szerzett vezetést. Zalgiris Vilnius–Bp. Honvéd 1-0, összesítésben 2-3.

Az első félidő hajrájába értek a cspaatok Vilniusban, nincs változás az eredményben. A Bp. Honvéd horvátja, Tonci Kukoc sárga lapot kapott.

Szünet Vilniusban: Zalgiris–Bp. Honvéd 1-0.

Zajlik immár mindhárom mérkőzés, nincs változás, Felcsúton és az albániai Elbasanban még nem született gól, a Bp. Honvéd egygólos hátrányban van, de továbbjutásra áll.

A 17-18. perc ma nem hoz nekünk szerencsét: a DVSC is akkor kapott gólt. Valon Ethemi révén egy gólt lefaragott a Kukesi a hátrányából. Kukesi FC–Debreceni VSC 1-0, összesítésben 1-3.

A vilniusi mérkőzés 62. percében a Honvéd veteránja, nem túlzás, vezére, Djordje Kamber kiegyenlített. Nagyon fontos gólt szerzett. Zalgiris Vilnius–Bp. Honvéd 1-1, összesítésben 2-4.

Félidő Albániában, 1-0 a Kukesinek. Felcsúton is letelt az első játékrész, nincs gól, de a Fehérvár továbbjutása sincsen veszélyben.

Vége a mérkőzésnek Vilniusban, a Honvéd az 1-1-es döntetlennel, 4-2-es összesítéssel továbbjutott. Következő ellenfele a román Universitatea Craiova lesz.

Az 58. percben, Albániában, Trujics előkészítése és a védők hibája után Szatmári négy méterről a kapuba lőtte a labdát. Kukesi FC–Debreceni VSC 1-1, összesítésben 1-4.

Nagy Sándor, a DVSC kapusa kétszer is nagy bravúrral védett, mindkétszer Skurtaj kísérletezett. Húsz percig játszanak még Elbasanban.

Véget ért a mérkőzés Albániában, az 1-1-es döntetlennel, 4-1-es összesítéssel a Loki továbbjutott, következő ewllenfele az olasz Torino lesz.

A MOL Fehérvár a hazai 0-0 után, 5-1-es összesítéssel szintén lépett egyet, következő ellenfele a liechtensteini Vaduz lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Nagy esésben a bitcoin, bizonytalanság a tőzsdéken

Nagy esésben a bitcoin, bizonytalanság a tőzsdéken

Oldalazást láthatunk egyelőre az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×