eur:
394.03
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A győztes Győr játékosai ünnepelnek a kupával a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Rosztov-Don mérkőzés végén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. május 12-én. A Győr ötödik alkalommal nyerte meg a női BL-t, miután a fináléban 25-24-re legyőzte az orosz csapatot. Elöl Görbicz Anita.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nem engedik ki a BL-győztes csapatot

Tartva a rossz időtől megváltozott a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának köszöntőhelyszíne.

Eredetileg a Dunakapu téren lett volna a Bajnokok Ligája-győztes győri női kézilabdacsapat ünneplése, ám tartva a rossz időtől inkább az Audi Arénában lesz a fogadás - olvasható a Kisalföld.hu portálon.

A köszöntés este 6 órakor lesz, kapunyitás 5 órakor.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×