eur:
395
usd:
370.83
bux:
65362.97
2024. április 19. péntek Emma
Szűcs Valdó (j) és a szlovén Filip Jakob Demsar a férfi 60 méteres gátfutás selejtezőjében a glasgow-i fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon az Emirates Arénában 2019. március 2-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Négy magyar elődöntős Glasgow-ban

Szűcs Valdónak, Kerekes Grétának, Kozák Lucának és Sorok Klaudiának továbbra is lehet szurkolni.

Szűcs Valdó, valamint a nőknél Kerekes Gréta, Kozák Luca és Sorok Klaudia is elődöntőbe jutott a glasgow-i fedettpályás atlétikai Európa-bajnokság szombati előfutamaiból.

A verseny honlapja szerint férfi 60 méter gáton Szűcs Valdó 7,69 másodperccel beállította egyéni csúcsát, és futamából a 3. helyen végezve jutott tovább. Összesítésben a 10. idő lett az övé.

Női 60 méter gáton Kerekes és Kozák szintén helyezéssel jutott elődöntőbe: előbbi 8.09 másodperccel futamában a 2., utóbbi 8.08 másodperccel futamában a 3. lett. Összesítésben Kozáké lett a 6., Kerekesé a 7. időeredmény.

Női 60 méteren Sorok Klaudia egyéni csúcsbeállítással 7,37 másodpercet futott, és futamában a 4. lett ugyan - összesítésben pedig a 19. -, de idejével bejutott az elődöntőbe.

Nem sikerült továbbjutni női távolugrásban Nguyen Anasztáziának, aki a 18 fős mezőnyben 6,28 méterrel holtversenyben az utolsóként zárt. Szabó Dániel számára férfi 60 méteren ugyancsak az előfutam jelentette a végállomást, miután 6.88 másodperccel futamában a 6. lett, míg a 45 fős mezőnyben holtversenyben a 33. helyen zárt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×