eur:
392.8
usd:
367.91
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Dortmund, 2018. augusztus 26.Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa gólt kap a Borussia Dortmundtól a német első osztályú labdarúgó-bajnokság első fordulójában 2018. augusztus 26-án.  (MTI/EPA/Sascha Steinbach)
Nyitókép: MTI/EPA/Sascha Steinbach

Gulácsi Péter nem tud hibázni, már dobogón a Lipcse

A Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló RB Leipzig 1-0-ra nyert a sereghajtó 1. FC Nürnberg otthonában a német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombati játéknapján.

A magyar válogatott hátsó alakzatának két alapembere, Gulácsi Péter és Willi Orbán ezúttal is kapott gól nélküli mérkőzést hozott le - az elmúlt öt fordulóból már a harmadikat -, igaz, Gulácsinak szerencséje is volt, ugyanis a hazaiaknál Hanno Behrens a 10. percben a felső lécre bombázott egy büntetőt.

Az RB Leipzig a Bundesliga tabellájának harmadik helyén áll.

Drámai csatában kapott ki a Szalai Ádámot a 37. perctől soraiban tudó Hoffenheim, amely a magyar csatár látványos gólpasszának is köszönhetően a 89. percig 2-1-re vezetett az Eintracht Frankfurt otthonában, az ekkor már emberelőnyben futballozó vendéglátók azonban egyenlítettek, majd a 96. percben a győztes gólt is megszerezték.

Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC hazai pályán gyűjtötte be a három pontot, 2-1-re győzte le a Mainzot.

Bundesliga, 24. forduló:
Eintracht Frankfurt-TSG 1899 Hoffenheim 3-2 (1-1)
Hertha BSC-FSV Mainz 05 2-1 (0-0)
Bayer Leverkusen-SC Freiburg 2-0 (1-0)
1. FC Nürnberg-RB Leipzig 0-1 (0-1)
Schalke 04-Fortuna Düsseldorf 0-4 (0-1)

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×