eur:
393.13
usd:
367.29
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Christian Pulisic, a Dortmund (b) és Radamel Falcao, a Monaco játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája hatodik, utolsó fordulójában, az A csoportban játszott AS Monaco - Borussia Dortmund mérkőzésen a monacói II. Lajos Stadionban 2018. december 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Rögtön az év elején bevásárolt a Chelsea

Az angol klub 64 millió euróért megvásárolta Christian Pulisicet, a Borussia Dortmund 20 éves amerikai futballistáját.

A Bundesliga éllovasának közleménye szerint a fiatal játékos ezt az idényt még - kölcsönjátékosként - nevelőegyesületében tölti, így csak a következő szezonban csatlakozik a londoni klubhoz.

Pulisic szerződése a következő szezon végén járt volna le Dortmundban. Michael Zorc sportigazgató elmondta, hogy a fiatal játékos mindig is a Premier League-ről álmodott, a Chelsea pedig rendkívül jövedelmező ajánlatot adott.

Pulisic 2016 januárjában, mindössze 17 évesen mutatkozott be a sárga-feketéknél. 115 mérkőzésen lépett pályára, 15 gólt szerzett és 24 gólpasszt adott.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×