eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Molde, 2018. augusztus 16. Ole Gunnar Solskjaer, a norvég Molde FK vezetőedzője megtapsolja a csapatot a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában a skót Hibernian ellen játszott visszavágó mérkőzés végén a moldei Aker Stadionban 2018. augusztus 16-án. (MTI/EPA/Svein Ove Ekornesvaag)
Nyitókép: MTI/EPA/Svein Ove Ekornesvaag

Degeszre tömi magát pontokkal a Manchester United

Mióta José Mourinho távozott a kispadról és megérkezett a klub korábbi játékosa, a norvég Ole-Gunnar Solskjaer, szárnyalnak a Vörös Ördögök, három meccsen 9 pont, 12-3-as gólkülönbség.

Sorozatban harmadik mérkőzését nyerte meg a Manchester United, amely az angol labdarúgó-bajnokság huszadik fordulójának zárómeccsén házigazdaként 4-1-re verte a Bournemouth csapatát.

A hazai együttesben a világbajnok Paul Pogba két gólt szerzett, mellette Marcus Rashford volt eredményes, majd a második félidőben éppen a helyére beállt Romelu Lukaku is betalált.

A United az elefántcsontparti Eric Bailly kiállítása miatt az utolsó tíz percben emberhátrányban játszott.

Ez volt a menesztett José Mourinho helyére a szezon végéig ideiglenesen kinevezett vezetőedző, Ole Gunnar Solskjaer harmadik mérkőzése a csapat kispadján: irányításával a manchesteriek kilenc pontot szereztek, gólkülönbségük pedig 12-3.

Premier League, 20. forduló:

Manchester United-Bournemouth 4-1 (3-0)

korábban:
Burnley-West Ham United 2-0 (2-0)
Southampton-Manchester City 1-3 (1-3)
Crystal Palace-Chelsea 0-1 (0-0)

szombaton játszották:
FC Liverpool-Arsenal 5-1 (4-1)
Tottenham Hotspur-Wolverhampton Wanderers 1-3 (1-0)
Brighton-Everton 1-0 (0-0)
Fulham-Huddersfield Town 1-0 (0-0)
Leicester City-Cardiff City 0-1 (0-0)
Watford-Newcastle United 1-1 (0-1)

Az állás:
1. Liverpool 54 pont
2. Manchester City 47
3. Tottenham Hotspur 45
4. Chelsea 43
5. Arsenal 38
6. Manchester United 35
...

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×