eur:
395.6
usd:
371.85
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nikolics Nemanja (Chicago Fire), az év férfi labdarúgója a díjjal az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Nikolics Nemanja kimondta, ki a hibás azért, hogy már nem válogatott

Még egy évig maradna a Chicago Fire-nél a korábbi gólkirály, aztán a Vidiben folytatná, de a válogatottba nem akar visszatérni.

Nikolics Nemanja a szabadságát tölti Magyarországon, a Chicago Fire magyar állampolgárságú csatára nem tud sikeres szezont tudhat maga mögött, klubjával nem jutott az amerikai bajnokság rájátszásába, noha ő 15 gólt rúgott a szezonban. A Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, tartja azt a korábbi kijelentését, hogy még egyszer a Vidi játékosa legyen, de még ki akarja tölteni a chicagói szerződésének az utolsó évét is.

A válogatottságról azonban hallani sem akar, legutóbb 2018. március 27-én, a Skócia elleni felkészülési mérkőzésen szerepelt a nemzeti együttesben, aztán májusban lemondta a válogatottságot, azóta „csak” szurkol a csapatnak. Nikolics szerint Marco Rossival jó úton indult el a válogatott, és drukkol a csapatnak az Európa-bajnoki selejtezőkön, szerinte a horvátok a csoport favoritjai, de mögöttük nagy csata lesz a második helyért. Ő azonban nem lesz ott a gyepen.

"Volt egy hosszú beszélgetésem a szövetségi kapitánnyal, őszintén elmondtam az érveimet, ezúton is köszönöm neki, hogy tiszteletben tartja a döntésemet. Ő ugyan még így is nyitva hagyott egy ajtót, jelen pillanatban nem látok esélyt rá, hogy belépek rajta. Nem érzem azt, hogy annyit tudnék segíteni a válogatottnak, mint amennyit szeretnék. Leszögezném,

egyetlen ember hibás azért, hogy fél éve bejelentettem, nem lépek pályára többé a válogatottban – és az én vagyok.

S hogy miért? Mert nem tudtam meggyőzni a mindenkori kapitányt arról, hogy nekem mindenképpen helyem van a válogatottban” - mondta Nikolics Nemanja.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×