eur:
394.63
usd:
371.87
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Sigér Dávid Miklós (k), a Ferencváros második góljának szerzője a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Ferencváros - MTK Budapest mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2018. november 3-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A Fradi nyerte az örökrangadót

A listavezető Ferencváros 2-0-ra nyert a vendég MTK Budapest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 13. fordulójának fővárosi rangadóján.

A Ferencváros esélyeshez méltóan kezdte a 214. örökrangadót, a mezőnyfölényét azonban sokáig nem tudta gólra váltani. Aztán a 24. percben megtört a jég, Lanzafame jó ütemű kiugratása után Bőle emelte át a labdát a kapujából kilépő Kicsak fölött. Az egyre nagyobb iramot diktáló zöld-fehérek a vezető találat után sem álltak vissza, ennek köszönhetően az első félidő hajrájában megduplázták az előnyüket: a 38. percben Sigér bombázta a labdát a vendégek kapujába.

A fordulás után a Ferencváros átadta a területet az MTK-nak, ám a kék-fehérek hiába birtokolták a korábbiaknál többet a labdát, helyzetet nem tudtak kialakítani. A hazaiak több veszélyes támadást is vezettek a 60. perc után, újabb gól azonban már nem esett.

Győzelmével a Ferencváros továbbra is négy ponttal vezeti a tabellát a második Budapest Honvéd előtt.

Az FTC hazai bajnoki veretlenségi sorozata immár 27 mérkőzéses.

Ferencvárosi TC-MTK Budapest 2-0 (2-0)

Groupama Aréna, 11 067 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerzők: Bőle (24.), Sigér (39.)

sárga lap: Lanzafame (49.), illetve Pintér (49.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×