eur:
395.31
usd:
371.18
bux:
65093.91
2024. április 19. péntek Emma

A Diósgyőr jutott elsőként a 32 közé

A Diósgyőri VTK kétgólos győzelmet aratott a másodosztályban második Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó Magyar Kupában, így elsőként jutott a legjobb 32 közé.

A miskolciak több mint egy hónap után nyertek ismét tétmérkőzést: szeptemberben az ESMTK-t hosszabbításban múlták felül 3-1-re, azóta az élvonalban négy vereség mellett egy döntetlent értek el, így a 11., kiesést jelentő helyre csúsztak vissza. A zalaegerszegiek viszont két hónap után kaptak ki ismét.

A hetedik fordulóban a 12 NB I-es csapat mellett 17 másod-, 23 harmadosztályú, valamint 12 megyei első osztályú klub érintett.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×