eur:
392.34
usd:
365.67
bux:
66772.22
2024. április 26. péntek Ervin
Barcelona, 2018. szeptember 18.Lionel Messi, a Barcelona SC csatára a PSV Eindhoven ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában játszott mérkőzésen a barcelonai Camp Nou Stadionban 2018. szeptember 18-án. (MTI/EPA/Alejandro García)
Nyitókép: Alejandro García (MTI/EPA)

Súlyos Messi sérülése – nem játszhat az El Clássicón

Nem játszhat Lionel Messi jövő vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság szuperrangadóján, az El Clasicón. A Barcelona sztárját a Sevilla elleni meccsen már az első félidő közepén le kellett cserélni, miután megsérült a karja. A diagózis: orsócsonttörés és három hét kihagyás.

Messi remekül kezdett a szombati összecsapáson: 12 perc alatt gólpasszt adott, majd gólt szerzett, de utána ráesett a jobb karjára, amely megsérült. A Barcelona 4-2-re ugyan megnyerte a forduló rangadóját, és ezzel a tabella élére állt, ám november közepéig elvesztette legjobb játékosát. A vizsgálatok szerint eltört az orsócsont a karjában.

Az argentin sztár nem lehet ott a szerdán az Inter elleni BL-meccsen, és egy hét múlva a Real Madrid elleni szuperrangadón sem.

Ez utóbbi mérkőzésen egybehangzó sajtóértesülések szerint a fővárosiakat irányító Julen Lopetegui állása is eldől, ha kikap a Real, meneszthetik a baszk szakvezetőt.

A Real Madrid szombaton 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Levante együttesétől, ezzel 9 forduló után csak 14 pontnál jár, miközben a Barcelona 18-cal áll a tabella élén. 2007 óta most először rendeznek majd olyan El Clasicót, amelyen sem Messi, sem a nyáron a Juventushoz szerződött Cristiano Ronaldo nem lép majd pályára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×