eur:
395.87
usd:
369.22
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyizsnij Novgorod, 2018. július 1.Danijel Subasic horvát kapus (j) csapattársa, Luka Modric, miután 11-esekkel 3-2-re győztek az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjének Horvátország – Dánia mérkőzésén, a hosszabbítás utáni büntetőpárbajban Nyizsnij Novgorodban 2018. július 1-jén. (MTI/EPA/Tolga Bozoglu)
Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Bozoglu

Lemondta a válogatottságot a világbajnoki ezüstérmes

A 33 éves Danijel Subasic úgy érzi, ideje búcsút mondania kedvenc mezének.

A világbajnoki ezüstérmes Danijel Subasic szerdán bejelentette, hogy nem szerepel többé a horvát labdarúgó-válogatottban.

"Eljött az idő, hogy búcsút intsek a kedvenc mezemnek, miután tíz évet töltöttem benne a válogatottnál" - mondta a 33 éves kapus, aki elárulta, hogy már az oroszországi vb előtt meghozta a döntést.

A francia Monacóban védő Subasic 44-szer lépett pályára a nemzeti együttesben. Az elmúlt napokban két további futballista is elköszönt a horvát címeres meztől Mario Mandzukic és Vedran Corluka személyében.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Bizonytalan mozgások az amerikai tőzsdéken

Bizonytalan mozgások az amerikai tőzsdéken

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki, csakúgy, mint az amerikai tőzsdéken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×