eur:
393.43
usd:
368.31
bux:
66118.65
2024. április 24. szerda György
Rio de Janeiro,  2016. augusztus 10.Érdi Mária a Rio de Janeiró-i nyári olimpia női Laser Radial hajóosztályának harmadik futamában a Guanabara-öbölben 2016. augusztus 9-én. A 18 éves sportoló rajt-cél győzelmet aratott a 46 perces futam során. (MTI/EPA/Nic Bothma)
Nyitókép: MTI/EPA/Nic Bothma

Újabb magyar sportoló szerzett olimpiai kvótát

Érdi Mária Laser Radialban a 11. helyen ért célba, így összesítésben a 10. helyen áll az aarhusi olimpiai kvalifikációs vitorlázó-világbajnokságon, ami azt jelenti, hogy ott lehet a 2020-as tokiói olimpián.

Az eredmény az óvási tárgyalások miatt egyelőre nem hivatalos, de mivel ebben a hajóosztályban 18 kvótát osztanak a vb-n, Érdi olimpiai kvótája biztos, az pénteki éremfutamon való részvétele viszont még kérdéses.

Szerdán a finndingis Berecz Zsombor szerezte a vitorlázók első magyar kvótáját a 2020-as tokiói olimpiára azzal, hogy második helyen bejutott a tízhajós éremfutamba. Berecz Zsombor csütörtökön megnyerte a világbajnokságot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×