eur:
394.39
usd:
369.38
bux:
65721.74
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: police.hu

Fontos figyelmeztetést adott ki a rendőrség

Nagyszámú érdeklődő várható a Forma-1-es Magyar Nagydíj délutáni futamára, ezért fokozott figyelemre és türelemre kérik a verseny helyszínét gépkocsival elérni kívánókat.

A vasárnap délutáni futamra nagyszámú érdeklődő várható, sokan gépkocsival közelítik meg a Hungaroringet, ezért a rendőrség kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a versenypályához vezető utakon.

  • Figyeljenek a forgalmat irányító rendőrök jelzéseire, azokat betartva, türelemmel vezessenek!
  • A meleg időjárásra tekintettel ne feledkezzenek meg arról, hogy útjuk során vigyenek magukkal elegendő mennyiségű hűtött vizet!

Javasolt alternatív útvonalak:

Aki a versenyhétvége alatt az M3 autópálya irányából Mogyoródra tart - nem a versenypályához -, az lehetőség szerint az autópályáról Szada felé hajtson le a hosszabb várakozás elkerülése érdekében!

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Azoknak a nézőknek, akiknek nem a versenypálya főbejárata közelében lévő helyre szól a jegyük, javasoljuk, hogy a Hungaroringet a 3-as számú főút használatával, Kerepes és Szilasliget irányából közelítsék meg!

Az M0 autóút irányából érkezők autósoknak javasolt az M31 autópálya, majd 3-as számú főút vagy M3 autópálya útvonal használata.

Tájékoztató oldal

Útnak indulás előtt az aktuális közlekedési helyzetről és a bevezetett forgalomkorlátozásokról a rendőrség internetes oldalán, a Forma 1 menüpont alatt kiadott közleményekben lehet tájékozódni.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×