eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Cseh László mutatja a 150. nagypályás országos bajnoki érmét, miután a 4x200 méteres gyorsúszás váltó tagjaként nyert az úszók országos bajnokságán a Debreceni Sportuszodában 2018. március 29-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Szomorú döntés előtt áll Cseh László

A világbajnok úszó a kemény munka után eredményeket remél a glasgow-i Európa-bajnokságon, ha azonban nem felel majd meg a saját elvárásainak, akkor el kell gondolkodnia a folytatáson.

"Egyszerűen éreznem kell, hogy jó vagyok, hogy van értelme csinálnom az egészet. Ha nem így lesz, nem biztos, hogy megy tovább..." - mondta a Cseh László a Nemzeti Sportnak adott interjúban. Így aztán mérföldkő lesz a jövő heti glasgow-i Európa-bajnokság, mert nagyon megterhelőnek találja az edzéseket, és csak eredmények adnának neki új lendületet.

"Régóta csinálom, és szeretném továbbra is folytatni, ráadásul az idén olyan munkát végeztünk, amely okot ad a bizakodásra, ám

ha ilyen kemény felkészülés után sem fejlődöm úgy, ahogy azt magam is elvárom, akkor el kell gondolkoznom a folytatáson..."

- mondta az olimpiai ezüstérmes, világbajnok úszó.

A gondot az jelenti, hogy az Eb-n négy magyar is rajthoz áll a 32 éves klasszis fő számában, a 200 méteres pillangóúszásban, de az előfutamokból csak ketten léphetnek tovább az elődöntőbe, így már az első körben is a maximumot kell kell kiadniuk magukból a magyaroknak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×