eur:
392.55
usd:
366.24
bux:
66793.26
2024. április 26. péntek Ervin
Madrid, 2018. január 17.Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője sajtóértekezletet tart a madridi Valdebebas sportkomplexumban 2018. január 17-én. Zidane csapata másnap a Leganes ellen játszik a spanyol labdarúgó Király Kupa negyeddöntőjében. (MTI/EPA/Rodigo Jimenez)
Nyitókép: RODRIGO JIMENEZ

Megszólalt Zidane-ról a Juventus

A Juventus cáfolta, hogy Cristiano Ronaldo szerződtetése után az ugyancsak ex-madridi Zinédine Zidane-nal tárgyalna a sportigazgatói posztról.

A torinói futballklub közölte: ennek a hírnek semmilyen alapja nincs.

Korábban egy spanyol internetes lap, a Libertad Digital arról számolt be, hogy októbertől a Real Madrid volt vezetőedzője lesz a Juve sportigazgatója.

A kilencvenes években a Juventusban is játszó, 46 éves Zidane - Ronaldóval a csapatban - idén sorozatban harmadszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját a királyi gárdával, az idény vége után azonban saját kérésére felbontotta a szerződését az egyesülettel.

Ronaldo a múlt héten igazolt 112 millió euróért Olaszországba.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×