eur:
394.21
usd:
370.76
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A harmadik helyezett Michelisz Norbert BRC Racing Team pilótája (j) a túraautó-világkupa (WTCR) első futamának eredményhirdetésén a mogyoródi Hungaroringen 2018. április 28-án.
Nyitókép: Sóki Tamás

Michelisz nyert a Slovakia Ringen

Michelisz Norbert győzött a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai versenyhétvégéjének főfutamán vasárnap.

A Hyundai csapat magyar pilótája az idei szezonban harmadszor foglalta el a pole pozíciót, amelyet az első két alkalommal (mindkétszer a Hungaroringen) nem tudott győzelemre váltani. A tavaly vb-ezüstérmes Michelisz a Slovakia Ringen azonban magabiztos rajt-cél diadalt aratott, és a főfutam megnyerésével 30 pontot gyűjtött a korábban megszerzett időmérős öt és második futamos hat pontja mellé. Az összesen szerzett 41 pontjával a szezonbeli második legerősebb hétvégéjét zárta, ennél többet csak a Hungaroringen ért el (53).

Ezzel Michelisz 176 pontnál tart, és visszaugrott a harmadik helyre összetettben, a lemaradása 26 pont az éllovas olasz Gabriele Tarquini mögött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×