eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Madrid, 2018. február 14.Cristiano Ronaldo, a spanyol Real Madrid játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a francia Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. február 14-én. (MTI/EPA/Juanjo Martin)
Nyitókép: JUANJO MARTIN

Ronaldo mehet: a Real Madrid elfogadja a Juventus ajánlatát

Spanyol értesülések szerint az olasz bajnok 100 millió eurót fizet a portugál csatárért.

Már a Real Madrid ügyeiben mindig jól értesült Marca című spanyol sportlap is azt írja, hogy minden eddiginél közelebb áll Cristiano Ronaldo ahhoz, hogy elhagyja a királyi klubot. A Jugones című spanyol tévéműsor erősítette meg, hogy az ötszörös aranylabdás csatárra hajtó Juventus 100 millió eurós ajánlatát elfogadta Florentino Perez elnök.

Az ügy érdekessége, hogy Ronaldo szerződés szerinti kivásárlási ára egymilliárd euró, ez az ajánlat tehát mindössze a tíz százaléka, de a 33 éves futballista környezetváltozásra vágyik, ráadásul állítólag írásos ígérvényt kapott a madridi klub vezetőitől, hogy méltányos ajánlat esetén elengedik. A Juventus már csak azért is esélyes vevő, mert Madridban nem tartják közvetlen riválisnak az olasz csapatot.

A hírek szerint négyéves szerződést kínálnak Ronaldónak Torinóban, ahol évente 30 millió eurót kereshet.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×