eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Harmadikok lettek a magyar férfi pólosok Duisburgban

A négycsapatos nemzetközi tornán, a harmadik, záró fordulóban 15-12-re győzték le a házigazda német válogatottat.

A magyar válogatott honlapjának tudósítása szerint a magyar együttes eredményes támadójátékának köszönhetően az első, valamint a második negyedben is 5-5 gólt szerzett, és miután a nyitó játékrészben a védekezése is rendezett volt, a nagyszünetben négy góllal (10-6) vezetett.

A harmadik felvonásra kevesebb lendület és magyar gól jutott, a házigazdák felzárkóztak két gólra, de a záró negyedben ismét elsősorban a magyarok akarata érvényesült.

Märcz Tamás szövetségi kapitány a mérkőzést követően elmondta: az elején sikerült a németeket meglepniük, és bár sok gólt kaptak, jól játszottak és egy masszív német csapatot győztek le.

"Sok mindent tudtunk próbálgatni, és ez a jövő szempontjából is fontos volt"

- mondta a szakember. A magyar együttes a júliusi Európa-bajnokságra való felkészülés jegyében vett részt a duisburgi tornán, ahol pénteken kikapott az amerikaiaktól (5-12), szombaton pedig legyőzte a kínaiakat (13-7).

A barcelonai kontinensviadal előtt még három felkészülési találkozó vár a vb-ezüstérmes magyarokra, akik csütörtöktől szombatig a Benu Kupa keretében mérkőznek meg Romániával, az Egyesült Államokkal és Ausztráliával a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×