eur:
389.81
usd:
363.75
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Melbourne, 2018. január 26.Babos Tímea (j) és a francia Kristina Mladenovic ünnepel, miután 6:4, 6:3 arányban legyőzték a Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz kettőst az ausztrál nyílt teniszbajnokság női párosának döntőjében Melbourne-ben 2018. január 26-án. (MTI/EPA/Lukas Coch)
Nyitókép: LUKAS COCH

Babosék újabb sikere - úton Wimbledon felé

Megnyerte a birminghami női tenisztorna páros versenyét a Babos Tímea-Kristina Mladenovic magyar-francia duó. A sikerről és a várható folytatásról Taróczy Balázs wimbledoni bajnok teniszező beszélt.

Mivel már az ötödik páros versenyét nyeri együtt a Babos/Mladenovic duó, így nem olyan nagy meglepetés a birminghami győzelem - fejtette ki Taróczy Balázs. "Szemmel láthatóan nagyon jó a pályán kívüli kapcsolatuk is, nagyon jóban vannak, és remekül egészítik ki egymást a pályán is.

Még nagyon sokáig együtt fognak maradni, és nagyon szép sikereket fognak elérni"

- prognosztizálta.

Jövő héten kezdődik a Wimbledoni teniszbajnokság, ahol füves pályán játszanak a teniszezők. A wimbledoni magyar bajnok sportoló szerint párosban nincs jelentősége annak, hogy milyen típusú pályán játszanak, hiszen a páros gyorsabb játék, mint az egyes, hasonló felfogásban és hasonló taktikával játsszák a párost a játékosok minden talajon.

Taróczy Balázs inkább azt tartja fontosnak, hogy

Babosék a wimbledoni bajnoksághoz ilyen közel tudtak tornát nyerni, mivel ez lendületet és önbizalmat adhat nekik párosban és egyéniben egyaránt.

A következő verseny Eastbourne-ben lesz, ahol Babos Tímea párosban is szerepel majd a magyar származású, de brit színekben teniszező Johanna Kontával, de ezt inkább felkészülésnek tekintik a teniszezők Wimbledonra. "A játékosok azért mennek el, mert hasonló körülmények között, hasonló labdával, ugyanabban az országban játszhatnak, ugyanolyan talajon, mint Wimbledonban" - mondta Tarcózy Balázs.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×