eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A ferencvárosi Szirányi Balázs (b) és a szolnoki Milan Aleksic a férfi vízilabda ob I három győzelemig tartó fináléjának negyedik, Szolnoki Dózsa - FTC-PQS Waterpolo mérkőzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2018. május 23-án. A Szolnok 8-7-re legyőzte a vendég Ferencvárost, így kiegyenlítette a párharcot.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Vízilabdadöntő: a Komjádiban minden kiderül

2-2-re áll a férfi vízilabda-bajnokság döntője, az aranyérem sorsát eldöntő mérkőzést játssza az FTC és a Szolnok a Komjádi uszodában. A végső aranycsata előtt mindkét csapat kulcsemberei bíznak a sikerben.

A címvédő Szolnok 0-2-ről mentette meg a döntőt, és nyerte meg a legutóbbi két mérkőzést, de a sorsdöntő összecsapást ismét idegenben, a Komjádiban kell megvívnia. Bátori Bence, a szolnokiak válogatott játékosa szerint kemény, a végletekig kiélezett meccset fognak játszani.

"Nem szabad túlmisztifikálni sem a jelentőségét, ugyanolyan meccs lesz, mint az előző négy" - mondta az InfoRádióban Bátori, aki a Szolnok nagy feltámadásának a kulcsát abban látja, hogy összerakták a védelmüket a finálé harmadik felvonására, az utolsó két találkozón jóval kevesebb gólt kaptak.

Felvetődött, hogy az FTC azért kezdte sokkal jobban a sorozatot, mert a Szolnoknak a Bajnokok Ligája-szereplés miatt sokkal több mérkőzésen kellett vízbe szállnia, de Bátori Bence szerint a fáradtság nem hivatkozhatnak, és lehet, hogy előnyt is jelentett a sok nehéz összecsapás a kupasorozatban.

"Szívesen aláírnám, hogy megint 5-0-val kezdünk - mondta Bátori, utalva a legutóbbi, szolnoki bravúros rajtjukra, de hozzátette: -, mi azonban a végén szeretnénk vezetni és nyerni. Nyugodtnak kell maradnunk az egész meccsen."

Higgadtságra inti játékosait Varga Zsolt, a ferencvárosiak olimpiai bajnok edzője is, és úgy látta, a 8-7-re elvesztett szerdai, szolnoki meccset is megmenthették volna, ha a hajrában egy kicsit nyugodtabbak, és összpontosítanak a legfontosabb pillanatokban.

"Van még meccs, mi játszunk hazai környezetben, míg a Szolnoknak minden erejét felőrölhette az, hogy 2-0-ról kiegyenlítsen. Bízom benne, hogy a végén mi örülhetünk jobban! Itt már nehéz jósolni és bármit is mondani, de az biztos, hogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy mi győzzünk" - fogadkozott a Waterpolo.hu oldalon Manhercz Krisztián, a Fradi játékosa.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×