eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Madrid, 2018. április 11.Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután továbbjutást érő büntetőjével összesítésben 4-3-ra győztek a Juventus ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Rodrigo Jimenez)
Nyitókép: RODRIGO JIMENEZ

Meglepő, mit csinálna Ronaldo a focikarrierje után

A Jugonesnek beszélt a Bajnokok Ligája-döntő előtt a Real Madrid ötszörös aranylabdás szupersztárja, Cristiano Ronaldo. Beszélt édesanyjáról és gólöröméről is.

Színészkedésre adná a fejét futballkarrierjének vége után a portugál labdarúgó világsztár Cristiano Ronaldo - írta a 24.hu.

A 33 éves futballista már a karrieje utáni életre is gondol, de ahelyett, hogy a nyugdíjasok nyugodt életét élné, új fába vágná a fejszéjét.

A foci után színészkedni szeretnék. Sokat gyakoroltam már, több reklámban is szerepeltem.

Nyilván, tudom, hol a helyem, 42 évesen az ember előképzettség nélkül nem lesz főszereplő, de azért lehetek még hasznos

– jelentette ki a portugál, amivel akkor azzal a lendülettel be is indíthatta a hollywoodi pletykákat.

Ronaldo édesanyjára is kitért, elárulta, hogy anyukája nehezen tudja csak nézni mérkőzéseit, azonban a Bajnokok Ligája döntőjére el fog menni. Elmondása szerint édesanyja többi meccse alatt inkább elmegy sétálni.

A gólöröméről még a végén elmondta, a nők szeretik, amikor leveszi a mezét, a barátnője szerint pedig borzasztóan jól néz ki, szóval folytatja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×