eur:
393.93
usd:
369.07
bux:
65290.66
2024. április 19. péntek Emma
Kozák Danuta a célban a női kajak egyesek 500 méteres versenyének döntőjében a Rio de Janeiró-i nyári olimpián a Rodrigo de Freitas Lagúnában 2016. augusztus 18-án. A magyar kajakos megvédve címét aranyérmet nyert.
Nyitókép: Kovács Tamás

Ekkor térhet vissza Kozák Danuta

Nem indul a szezon első versenyein az ötszörös olimpiai bajnok kajakozó Kozák Danuta.

Kozák Danuta elmondta, hogy betegségek hátráltatták a felkészülését egészen tavaly augusztustól, most is éppen felgyógyulóban van. Az ötszörös olimpiai bajnok kajakozó Portugáliában készült a szezonra, ahol rossz volt az idő, ám megpróbált minél több kilométert gyűjteni.

„Megpróbálunk minél több munkát elvégezni, de vannak buktatók.

Nem mondom, hogy a 2016-os Kozák Danuta fog odaállni a versenyekre, de megpróbálok minél jobb lenni”

- mondta.

Az Újpest versenyző kihagyja a májusi rangsorolót és a világkupát Szegeden, és még az is kérdéses, hogy az első válogatón rajthoz áll-e. Elképzelhető, hogy az Európa-bajnokságot is kihagyja. Kiemelte, hogy megpróbál a második válogatóra minél jobb formába kerülni, a cél pedig az, hogy a portugáliai világbajnokságra kijusson és jól szerepeljen.

„Még ott vannak az anyai teendők is, nem könnyű anyának lenni, ez egy külön foglalkozás, e mellé kell betenni a profi munkát” - emelte ki.

Elismerte, hogy most egy kicsit el kell engednie a maximalizmusát, de ez nem megy könnyen.

„Engedni kell, de mindig van bennem hiányérzet. Nem lehetek sosem elégedett magammal, ám elégedetlenkedni sem szabad ennyit” - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×